Mostbet bônus Braziliya üçün nə qədərdi?
Mostbet bônus Braziliya üçün nə qədərdi?
Salam dostlar mən Braziliyada yaşayıram mostbet bônus haqqında məlumat istəyirəm nə qədər bonus verirlər neçə faizdi və şərtləri nədi hardan baxım deyin zəhmət olmasa. İlk depozitə 100% deyilən doğrudurmu. Maksimum nə qədər bonus qazanmaq olar. Kim Braziliyadan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Mənə məlumat verin çox sağolun.
Re: Mostbet bônus Braziliya üçün nə qədərdi?
Braziliyada mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet bônus çox yaxşıdır ilk depozitə 100% bonus verirlər yəni nə qədər yükləsən o qədər bonus alırsan məsələn 100 real yükləsən 200 real olur hesabın üstəlik 100 freespin verirlər. Maksimum məbləğ adətən 500 reala qədərdir. İkinci depozitə 125% üçüncüyə 75% dördüncüyə 50%+100FS beşinciyə 25%+100FS verirlər. Ən dəqiq mostbet bônus məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet bônus səhifəsinə baxasan orada portuqal dilində həm şərtlər həm də aktivləşdirmə qaydası yazılıb. Dostum da bu bonusdan istifadə edib çox razıdır. Sən də yoxla inşallah bəyənərsən.