Mostbet apk yükle zamanı "zərərli proqram" xətası çıxır
- Alexnder siano
Mostbet apk yükle zamanı "zərərli proqram" xətası çıxır
Salam. Telefonuma Mostbet apk yükləmək istəyirəm, amma quraşdırma zamanı telefonum "bu proqram zərərli ola bilər" yazır və quraşdırmır. Mən rəsmi saytdan endirdim. Niyə belədir? Mostbet apk yükle etmək təhlükəsizdirmi? Yoxsa həqiqətən virus var? Çox qorxdum, yükləmədi. Bəlkə başqa versiya var? Sizdə də bu xəta çıxırmı? Zəhmət olmasa, izah edin. Mən texnikadan başlamıram. Sağ olun.
Re: Mostbet apk yükle zamanı "zərərli proqram" xətası çıxır
Qorxmağa heç bir şey yoxdur, bu xəta çox yaygındır. Android telefonlar Google Play-dən kənar apk fayllar üçün həmişə belə xəbərdarlıq edir. Bu o demək deyil ki, proqram həqiqətən zərərlidir. Sadəcə telefon sizi xəbərdar edir ki, bu fayl rəsmi mağazadan deyil. Mostbet apk rəsmi saytdandırsa, tamamilə təhlükəsizdir. Siz sadəcə "hər halda quraşdır" düyməsini basmalısınız. Bəzi telefonlarda isə əvvəlcə parametrlərə girib "naməlum mənbələrə icazə ver" etməlisiniz. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet apk yükle etməzdən əvvəl antivirus proqramını işə salıb faylı yoxlayın. Əgər antivirus heç nə tapmırsa, işlədin. Əksər hallarda bu sadəcə standart xəbərdarlıqdır. Milyonlarla insan bu apk-nı yükləyib, heç bir problem olmayıb. Etibar etmirsinizsə, brauzerdən istifadə edin, orada bu xəbərdarlıq olmur. Amma tətbiq həqiqətən daha rahatdır. Bir də deyirəm, əgər ünvanı düzgün yazmısınızsa, qorxmağa dəyməz. Telefonunuz sadəcə sığortalayır. İcazə verin və quraşdırın. Hər şey yaxşı olacaq.