Vavada free spins - milyen játékokban érdemes felhasználni?
Vavada free spins - milyen játékokban érdemes felhasználni?
Sziasztok. Kaptam néhány Vavada free spint egy promóció keretében, de nem tudom, milyen játékban használjam fel őket. A feltételek szerint csak bizonyos nyerőgépeken lehet őket érvényesíteni. Ti melyik játékot ajánljátok, ha a free spinekből a legtöbbet akarom kihozni? Nem kell nagy nyeremény, csak szeretném teljesíteni a wageringet anélkül, hogy az összes freespint elveszíteném. Köszi a tippeket.
Re: Vavada free spins - milyen játékokban érdemes felhasználni?
Szia. A Vavada free spins általában meghatározott játékokhoz kötött, például a Book of Dead, a Starburst vagy a Gonzo’s Quest szokott lenni. Ha választhatsz, a Starburst a legjobb, mert alacsony a volatilitása, sok kisebb nyereményt ad, és így könnyebben teljesíted a wageringet. A Book of Dead izgalmasabb, de nagyobb az esélye, hogy hamar elviszi a nyereményedet. Ami nagyon fontos: mielőtt felhasználod a freespineket, nézd meg a wagering requirement-et – van, hogy a free spin nyereményt is 35x-40x kell teljesíteni. Ilyenkor érdemes a legalacsonyabb téttel játszani a bónuszpénzzel. Én a Starburstben szoktam, és eddig egyszer sikerült kiutalnom belőle. Ha többet akarsz tudni a free spinek okos felhasználásáról, itt is olvashatsz: vavada free spins